Meddelelse

Corona- opdatering

13/1-21:

 

Klubhuset er LUKKET for al aktivitet fra 16/12 foreløbig til 7/2-21.

 

Udendørs - på havnen:

Forbuddet mod at forsamles i større grupper end 5 personer skal overholdes.

Og husk at holde 2 meters afstand.

Link til Dansk Sejlunions Coronaside

Mariagerfjord Billetten

 

fjordbillet logo

Vejret

Kære medlemmer.                                                                                                                                                                     28-10-2020

 

Sejlsæsonen er for de flestes vedkommende overstået for i år. Oktobervejret bød dog på dage – omend der var koldt - hvor der endnu var mulighed for at nyde småture til nærtliggende havne. Sådan er det jo, og for de sejlere der spontant kan tage af sted, når vejret er godt, kan sæsonen naturligvis blive noget længere.

 

Men nu er bådene ved at være taget på land, og på lørdag d. 31. oktober bliver standeren i al stilhed strøget for i år. Under normale omstændigheder ville jeg i den forbindelse have sagt et par ord til jer i dagens anledning, men grundet COVID19 bliver vi nødsaget til at aflyse den årligt tilbagevendende sammenkomst, som plejer at afsluttes i klubhuset med kaffe og kage. Der vil dog blive mulighed for at få en kop kaffe til at lune sig på udendørs, mens man venter på, at få sin båd taget på land.

 

Det er naturligvis vigtigt, at vi tager tingenes tilstand alvorligt. Så husk, at der maksimalt må være ti i klubhuset ad gangen. Og max 10 forsamlet udenfor.

 

Der er selv sagt ikke nogen der ved, hvornår vi igen kan have et normalt socialt samvær, men noget tyder på, at der let kan gå mindst et halvt år endnu. Det ændrer betingelserne for fællesskabet, men det må ikke tage modet fra os; nok er det dejligt at være sammen med andre mennesker i festligt lag, men hvis det ender med, at vi smitter hinanden, er det bestemt ikke sjovt længere.

Vi kan trøste os med, at vi som sejlere har den fordel, frem for så mange andre fritidsinteresser, at der ikke er restriktioner på vandet. Og i havnene vil det oftest være rige muligheder for at holde god afstand til hinanden. Endelig er sommeren som regel med os; solens stråler er en dræber for virus, og det faktum at vi ikke forsamles indendørs i samme omfang som i vinterhalvåret, begrænser kontaktsmitte meget effektivt.

 

Den nye bestyrelse er kommet godt fra start. I har som medlemmer vist stor forståelse for de udfordringer vi har, og jeg kan sige, at vi gør det bedste vi har lært for at få det til at køre. Det kan ikke undgås, at vi af og til begår fejl, men så ved I, at vi i det mindste laver noget.

Vi er meget forskellige med hensyn til holdninger og tilgange til tingene, og derfor kan man sige, at vi på den måde afspejler medlemmerne. Forskellighed er altid en styrke, så længe vi forstår at udnytte den, og det kan kun lade sig gøre i en atmosfære af tolerance og gensidig forståelse. Når et spørgsmål giver svar i mange retninger, er det et udtryk for muligheder. Ikke begrænsninger.

 

Det er ikke kun bestyrelsesmedlemmer der er aktive. Vi er meget glade for, at så mange medlemmer på den måde tager fællesskabet alvorligt. Nogle af jer gør en kæmpe indsats for vedligeholdelsen og driften af havnen.

Derfor er det vigtigt, at vi i bestyrelsen bliver bedre til at organisere det, der skal laves, så alle der melder sig til arbejdet får mulighed for at deltage med de kompetencer man har. I skal derfor have optimale muligheder for, at tilmelde jer på de arbejdshold der passer jer bedst, og vi vil derfor udtænke en plan for tilmeldingen, så det bliver mere overskueligt for den enkelte.

Lige nu mangler vi en områdeleder, så hvis du går rundt med sådan en i maven og har lyst til arbejdet med vejene og området omkring havnen, må du endelig kontakte Peter Dalsgaard på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller tlf: 6015 3300.

Men også broholdet vil fra næste år komme til at mangle folk. Så man kan faktisk allerede nu begynde at melde sig på til det man har lyst og evner til. Også her gælder ”Først til mølle…”-princippet.

 

Som formand havde jeg fra starten en plan om, at indbyde dette års nye medlemmer til en sammenkomst i klubhuset. Dels var det for at vi kunne komme til at møde hinanden, men mange af jer vil sikkert også gerne vide mere om den forening I er blevet en del af, en forening I gerne skulle føle medejerskab for og en forening I kan være med til at påvirke og udvikle.

 

Men som I kan forstå, sætter coronaen selv de bedste intentioner ud af kraft. I stedet må jeg ophænge nye skrappe retningslinjer for klubhusets anvendelse. Derfor håber jeg på, at I flittigt benytter jer af hjemmesiden eller kontakter mig eller en anden i bestyrelsen, hvis I er i tvivl eller har problemer med noget.

Med venlig hilsen

Jørgen Vangsted

Formand

 
 

Guest

Sponsorer

SPONSOR HOS KONGSDAL BAADELAUG?

 

Henv tlf. 50515782

 

Facebook

 

shipship